Augustus 2021

Na ruim anderhalf jaar te hebben stilgelegen, heeft bridgeclub KRAS eindelijk weer plannen kunnen maken om samen te bridgen. Natuurlijk met in acht neming van de maatregelen ter voorkoming van coronabesmettingen. Dat betekent ook met minder mensen dan we gewend zijn in de zaal. Maar ondanks dat alles hopen we op gezellige bridgebijeenkomsten.

Leden die komen spelen verwijzen wij naar de pagina Informatie voor leden.

December 2020

Helaas zullen we dit jaar ook onze altijd zo gezellige kerstdrive moeten missen. In het nieuwe jaar hopen wij elkaar weer - in goede gezondheid - te mogen ontmoeten bij onze bridge-activiteiten.

December 2019

Wij kijken terug op een gezellige kerstdrive en wensen u allen goede kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020 toe.

Kerstdrive

Woensdag 18 december 2019

Uitnodiging

Voor alle leden van bridgeclub KRAS

Op woensdag 18 december aanstaande houden wij onze jaarlijkse Kerstdrive in De Hoornbloem. Komt u ook? U bent van harte welkom! Om 13.00 uur is de zaal open, om 13.30 uur willen we beginnen met bridgen. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en een drankje en voor een gevulde prijsjestafel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Kerstdrive op de intekenlijst die de komende weken op maandagavond, dinsdagavond, donderdagmorgen en vrijdagmorgen op de balie ligt in de Kickerthoek. De uiterlijke datum voor aanmelding is 5 december.

Deelname aan de Kerstdrive is uitsluitend voor KRAS-leden en is gratis. Op de intekenlijst kunt u aangeven of u zelf al met een bridgepartner heeft afgesproken (als u nog geen bridgepartner heeft, zorgen wij er voor een) (1 aanmelding per bridgepaar is voldoende). Als u zelf geen vervoer naar de Hoornbloem heeft of kunt regelen, kunt u contact met ons opnemen.

Voor informatie kunt u altijd even bellen naar Kees Ammerlaan (015 2614998) of Koos Bentvelsen (015 2615835).

Wij zien uit naar een gezellige Kerstdrive,

met vriendelijke groet,

bestuur en technische commissie van KRAS